Randí Angelina Jolie se zpěvákem The Weekend? Herečka po večeři skončila v jeho luxusním sídle

30. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Angelina Jolie. (Foto: Shutterstock)

Americká herečka Angelina Jolie byla již před dvěma měsíci viděna po boku kanadského zpěváka skupiny The Weekend. Zahraniční média, tak od té doby spekulují o tom, zda hollywoodské hvězdičky spolu jsou. Teď se vše potvrdilo. Novináři je přistihli na romantické večeři v jedné z luxusních restaurací a Jolie následně skončila ve zpěvákově sídle. Informoval o tom Fox News.

Stejně jako před dvěma měsíci i teď zašel slavný pár na večeři do luxusní restaurace Giorgio Baldi v Los Angeles. Aby nebyli nápadní, tak každý do podniku dorazil zvlášť. Po dvou hodinách je ale paparazzi přistihli, jak restauraci opouštějí společně.

Angelina následně nastoupila do auta Abela Makkonena Tesfayea a on si ji odvezl do svého sídla v Bel Air. Podle zahraničního serveru si oba při odchodu od sebe drželi značný odstup.

Herečka jako vždy vypadala úchvatně. Na sobě měla hedvábný černý trenčkot, černé silonky a jehlové podpatky. Nechybělo ani stylové psaníčko od YSL. Naopak muzikant The Weekend zvolil ležérní outfit, a to černé džíny a bundu na zip. Oba měli černou roušku.

Pár byl přitom spolu spatřen již v červnu. Podle Daily Mail v elegantní italské restauraci večeřeli zase více než dvě hodiny a poté nastoupili společně do tmavého SUV.

Celebrity - další články

Doporučujeme