Rodina Tomáše Kluse s rozrostla o nového člena. Nežárlím, tenhle pán je moje krevní skupina, napsal zpěvák

16. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Tomáš Klus a Tamara Klusová s jejich novým rodinným přírůstkem. (Foto: Profimedia/instagram T. Klus)

Rodina Klusových se nečekaně rozrostla o nového člena - malého dalmatina Františka. Všichni jsou z nového kamaráda nadšení. O své pocity se zpěvák Tomáš Klus podělil na instagramu, kde prozradil, jak se s malým čtyřnohým stvořením seznámili.

A je to. František Klus. Trvalo to asi sedm sekund. Tamarka říkala, ‘přijeli jsme se jen podívat’, dokud si ji František sám nenašel. Sednul na klín a bezostyšně ji začal líbat. Nežárlím. Naopak. Tenhle pán je od prvního okamžiku moje krevní skupina. A děti. Poprvé v životě nemají slov… vydávají jen kníkavé zvuky a v roztomilosti si s Františkem nezadají,” popsal na instagramu Klus seznámení. Loni v létě rodina zažila bolestnou ztrátu, když jim umřela jejich dlouholetá fenka Kapka.

Nový pes je plemene dalmatin. To je nejstarší známé plemeno, pro které je typické zbarvení srsti – bílá s hnědými nebo černými skvrnami. Zajímavostí je, že štěňata se rodí bez skvrn. Ty se jim pak na těle objevují až desátý nebo čtrnáctý den od narození. První zástupci tohoto plemene se v Česku začali objevovat po první světové válce. Jsou inteligentní, energičtí s velkou vytrvalostí.

View this post on Instagram

A post shared by Tomáš Klus (@tomas_klus)

Zpěvák a jeho rodina je známá tím, že mají rádi přírodu a jsou velkými milovníky zvířat. Chovají například nejen další psy, ale třeba i slepice. S těmi se v minulosti snažili jít příkladem a bojovali za jejich lepší podmínky ve velkochovech.

Celebrity - další články

Doporučujeme