Rytmus a Jasmina odhalili pohlaví miminka! Bude to chlapeček, nebo holčička?

16. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Jasmina Alagić

Moderátorka a modelka Jasmina Alagič (29) veřejně odtajnila pohlaví dítěte, které čeká s raperem Patrikem Vrbovským (42) alias Rytmusem. "Nebudu dělat tajemství ohledně pohlaví dítěte, přijde mi to zbytečné," uvedla na svém Instagramu.

Jasmina Alagič pověsila ve středu večer na svůj Instagram smyslnou fotografii, na které leží natažená v plavkách ve vaně. Doplnila ji přitom popiskem, který mezi fanoušky okamžitě strhl lavinu emocí. “Se synem v bříšku,”napsala totiž.

“…Protože nebudu dělat tajemství ohledně pohlaví, přijde mi to zbytečné. Nestojím o články v souvislosti s těhotenstvím, ale pochopila jsem, že to není na mně. Dávno vím, že Instagram často živí lidi okolo nás víc, než nás samotné, ale jsem šťastná a hrdá budoucí máma našeho malého bengora, a proto stejně, jak bych se o to podělila před lety, se o to podělím i teď, protože jsem to stále úplně ta stejná JÁ,” napsala kráska.

View this post on Instagram

So SYNOM v brušku❤️ … pretože nebudem robiť tajomstvá ohľadom pohlavia príde mi to zbytočné ?‍♀️ nestojím o články v súvislosti s tehotenstvom ale pochopila som ze to nieje na mne, dávno viem ze instagram častokrát živí ľudi okolo nás viac ako nás samých, ale som šťastná a hrdá budúca mama nášho malého bengora a preto tak isto akoby som sa o to podelila pred rokmi sa o to delím aj teraz, pretože stále som to JA úplne ta istá ? Pozdravujeme Vas?

A post shared by Jasmina Alagič (@jasmina_alagic) on

Celebrity - další články

Doporučujeme