Sandra Nováková dala své dokonalé křivky na odiv. Jedni herečku chválí, druzí ji odsuzují

16. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Sandra Nováková. (Foto: Profimedia)

Herečka Sandra Nováková opět všem ukázala, že má dokonalou postavičku. Na instagramu se pochlubila snímkem ze zákulisí focení a rázem se to v komentářích začalo hemžit obdivuhodnými a pochvalnými komentáři. Ovšem někteří její odhodlání nafotit tak odvážné fotky odsuzují.

O tom, že herečka Sandra Nováková má dokonalou postavičku, se opět budou moci přesvědčit čtenáři prestižního pánského magazínu. Na instagramu se pochlubila jedním ze snímků a opravdu jí to ve dvaačtyřiceti letech moc sluší.

Tak tohle bude velká paráda, Sandra je překrásná, přirozená, ženská a fotky jistě budou vkusné a luxusní,” napsala na instagram jedna z uživatelek. Sandro, pořád vypadáte elegantně a vkusně.” “Poprvé si časopis půjdu koupit.” Stojí v dalších komentářích pod příspěvkem.

View this post on Instagram

A post shared by Playboy Czech Republic (@playboyczechrepublic)

Našli se ale i tací, kterým se odhodlání Novákové pózovat pro magazín, nelíbí. Nevím, co vás to Sandro napadlo, ale tohle snad nemáte ještě zapotřebí. Myslím si, že takhle snížit, to jste mě zklamala, napsala jedna z uživatelek z instagramu.

Herečka má od roku 2022 za manžela režiséra a scenáristu Vojtěcha Moravce. Společně vychovávají syna Mikuláše, který se narodil v prosinci roku 2015. Nováková si zahrála například ve filmech Hádkovi, Matky či v seriálech Lež na pláži,1. MISEModrý kód.

Celebrity - další články

Doporučujeme