Smutné zjištění: Norberta Lichého (†59) našli až den po smrti

23. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Norbert Lichý. (Foto: Profimedia)

Minulý týden otřásla český herecký svět smrt Norberta Lichého, který zemřel v pouhých 59 letech. A postupně vyplývají na světlo nejrůznější informace o jeho skonu.

Norbert Lichý by letos v prosinci oslavil šedesáté narozeniny, bohužel se jich ale nedožil. „S hlubokým zármutkem oznamujeme, že nás opustil náš kolega Norbert Lichý. Informaci divadlu potvrdila rodina, které vyjadřujeme upřímnou soustrast,“ uvedlo Divadlo Petra Bezruče. Divadlo odmítlo se k jeho skonu více vyjadřovat.

Nyní se objevila informace, že za jeho smrtí má být srdeční zástava. Navíc podle Blesku zemřel v úterý, ale našli ho až druhý den. Herec žil celý život v centru Ostravy, nikdy se neoženil, neměl děti a žil se svou matkou. „Doma, to je oáza klidu. S maminkou se mi žije velmi dobře a nevidím na tom nic špatného. Já díky ní nejsem sám, ona díky mně není sama. Výborně vaří, nejmilejším jídlem od ní je svíčková. Tu umí znamenitě,“ svěřil se v minulosti.

Herec se snažil najít tu pravou a dokonce se jednou přiznal, že jeho největším strachem je to, že nebude mít děti. To se nakonec bohužel vyplnilo. A rezignoval i na to najít si manželku. „Teď už žádnou známost nevyhledávám. Většinu času jsem stejně v divadle, a jak se říká, co je v domě, není pro mě,“ říkal. Podle jeho slov to bylo tak, že když on chtěl, nechtěla ona a obráceně. Měl zkrátka často smůlu.

Celebrity - další články

Doporučujeme