Úklidový vozík, nejvýdělečnější turné a smrt fanynky! Jak to vypadá na koncertu Taylor Swift?

22. února 2024·Celebrity·Redakce

Taylor Swift (Zdroj: Profimedia)

Jestli teď někdo vládne hudebním světu, je to bezesporu americká zpěvačka Taylor Swift. Ta nyní absolvuje celosvětové Eras Tour. Fanouškům v Melbourne se nyní podařilo zachytit jaké triky používá.

Dostat se na její koncert je prakticky nemožné. Na lístky na koncert Taylor Swift se čeká hodiny a miliony fanoušků mají smůlu a na jedinečnou show se nemají šanci dostat. Naštěstí jsou tady ale tací, kteří se na koncert dostanou a ostatním tak zprostředkují možnosti podívat se, jak to na takové akci vypadá.

Zajímavostí třeba je, že aby se zpěvačka dostala k pódiu, používá úklidový vozík. „Ano, přesně tak to je – dívejte se na video, že Taylor opravdu vystupuje z úklidového vozíku,“ komentoval jeden z nadšených příznivců příspěvek na Instagramu. I samotná show byla samozřejmě naprosto strhující a jedinečná a není se čemu divit, proč je teď Swift královnou pódií.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Taylor Swift (@taylorswift)

V loňském roce odjela zpěvačka v rámci turné 60 koncertů a vydělala si tím přes 23,6 miliard korun. To je historický úspěch a celkový ekonomický dopad, včetně dopravy, hotelů a útraty fanoušků může být až 1878 miliard korun. To je jen těžko představitelná částka.

Nutno ale dodat, že fenomén, který Taylor vyvolává po celém světě, má i odvrácenou stranu. O život totiž přišla už třetí fanynka. Mieka Pokarier (†16) na koncert jela se svou matkou a sestrou přes půl kontinentu. Za polovinou cesty se ale jejich auto dostalo pod kolo náklaďáku. Mieka zemřela, její sestra je v kómatu s poraněním hlavy, nohou a pánve, matka vyvázla s lehkými zraněními.

Celebrity - další články

Doporučujeme