Wow, to je změna. Královna Alžběta II. ukázala nový sestřih

28. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Královna Alžběta II. (Zdroj: Profimedia)

I když je jí 96 let, stále se chce líbit a vypadat šik. Britská královna Alžběta II. překvapila mírnou změnou svého účesu. Nejedná se o nijak dramatickou proměnu, královna šla jen trochu nakrátko. Že by letní sestřih? Informaci uvedl Buckinghamský palác na instagramu.

Krátký sestřih nosí britská panovnice téměř celý život. Žádné drastické změny od ní nikdo nečeká a vzhledem k její pozici by to bylo i krajně nevhodné. Protokol je protokol a královna moc dobře ví, že má hlavně reprezentovat, ne šokovat. Po oslavách svého jubilea ale Alžběta II. překvapila a objevila se s novým účesem.

Na fotkách, které palác zveřejnil na instagramu, je vidět, že je značně ostříhaná, především po stranách a vzadu. Podobné změny jsou u královny poměrně ojedinělé. Sněhobílé vlny z natáček ale zůstaly a Alžběta II. tak nyní připomíná roztomilou nadýchanou ovečku.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

S novým účesem na hlavě se na hradě Windsor potkala s arcibiskupem z Canterbury Justinem Welbym (66) nebo s guvernérkou Nového Jižního Walesu Margaret Beazley. Zda jí nový sestřih pochválili, královský palác bohužel neřekl.

Celebrity - další články

Doporučujeme