Ze smrti kamaráda se nemůže vzpamatovat. Jennifer Aniston byla pro Matthewa Perryho oporou

7. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Jennifer Aniston a Matthew Perry (Zdroj: Profimedia)

Je to víc jak týden, co nečekaně zemřel herec Matthew Perry (✝54). Z jeho odchodu jsou mimo nejen fanoušci, ale samozřejmě i jeho herečtí kolegové. A možná nejvíce v šoku je herečka Jennifer Aniston, která mu v jeho boji se závislostmi pomáhala.

Jennifer Aniston a Matthew Perry byli přátelé nejen před kamerou. I proto byl pro ní jeho odchod neskutečným šokem. Rodina herce uspořádala v sobotu soukromý obřad jen pro ty nejbližší, kam dorazili i kolegové ze seriálu Přátelé. Smuteční ceremonie se uskutečnila na hřbitově Forest Lawn v Hollywood Hills.

Pohřby často bývají takovou poslední tečkou a fungují jako rozloučení. Po nich se většinou snaží žít dál. To se ale nedaří Jennifer Aniston, která ze smrti kamaráda nemůže vzpamatovat. „Ze zbylé pětice to jsou Jennifer a Courteney, koho to zasáhlo nejvíc, a Jen je ta, která se trápí opravdu hluboce,“ řekl zdroj deníku Daily Mail. „Nezáleží na tom, jestli zemřel v důsledku podivné nehody nebo kvůli závislosti. Pro Jennifer to byl den, kterého se dvacet let bála. Vždycky chtěla Matthewovi pomoci, jak jen mohla. Bylo to pro ni prioritou.

Pro Jennifer je to druhá velká ztráta za rok. „Je to pro ni druhá velká ztráta za necelý rok, blíží se první výročí úmrtí jejího otce. Z jeho skonu se pořád nevzpamatovala a tohle ji zcela srazilo na kolena. Dělá, co jen může, aby se dala dohromady, ale smrt Matthewa Perryho pro ni byla devastující ránou,” dodal zdroj. Aniston byla na místě posledního rozloučení jako jedna z prvních a hned po skončení odjela.

Herci ze seriálu Přátelé na pohřbu. (Zdroj: Profimedia)

Seriálová Rachel byla jedním z nejbližších přátel, které Perry měl. Trávili spolu hodně času na place, ale rozuměli si i v soukromém životě. A před svou smrtí se herec svěřil, že Aniston pro něj byla velkou oporou v boji se závislostmi. Byla to právě ona, kdo mu otevřel oči a díky ní si uvědomil, že má problém s alkoholem a měl by se jít léčit. „Byla to ona, kdo mi nejčastěji nabízel pomocnou ruku. Jsem jí za to opravdu nesmírně vděčný,” nechal se slyšet herec.

Celebrity - další články

Doporučujeme