Změna je život! Zpěvačka Marie Rottrová se pochlubila mladistvým účesem

6. října 2023·Celebrity·Redakce

Marie Rottrová (Zdroj: Profimedia)

Věk je jenom číslo. To přesně ukazuje zpěvačka Marie Rottrová, která v listopadu oslaví 82. narozeniny. Nutno ale dodat, že na to rozhodně nevypadá. Nyní se na instagramu pochlubila mladistvým účesem.

Zpěvačka Marie Rottrová sfoukne sice letos na dortu 82 svíček, ale tenhle věk by jí nikdo netipoval. Zpěvačka vypadá výborně a vliv má na to rozhodně i fakt, že si ráda dopřává zaslouženou dovolenou a odpočinek. Nyní se fanouškům pochlubila fotkami z Itálie, kam vyrazila na podzimní chytání bronzu.

Dříve nosila vlasy kudrnaté, v posledních letech si je spíše rovná. Nyní ale ukázala fotky z dovolené a účes na nich připomíná právě její kudrnaté období. Posílám vám všem pozdrav z dovolené v Apulii v jižní Italii. Slunce, stará města, skvělé jídlo, dobré víno, krásné bílé oblečení. Je lehké si to zamilovat,“ napsala oblíbená interpretka hitů jako Řeka lásky, Markétka nebo Měli jsme se potkat dřív.

View this post on Instagram

A post shared by Marie Rottrová (@marierottrova_official)

Zpěvačka se pochlubila i dalšími snímky, na kterých je poznat, že si dovolenou v Itálii, kam vyrazila s manželem Milošem Říhou velmi užila. Dáma, která nikdy neztrácí úsměv, přiznala, že se snaží si držet stále dobrou náladu.  „Jsem taková. Celoživotně optimistická a dobře naladěná. Řekla bych, že jsem docela šťastná bytost. Moje přirozenost je být optimistická a pořád s úsměvem,“ přiznala v minulosti.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme