Marek Ztracený mizí z koncertních pódií. V červnu ho čeká poslední koncert

10. října 2022·Hudba·Redakce

Marek Ztracený (Foto: se souhlasem Marka Ztracený)

Marek Ztracený je jedním z nejoblíbenějších zpěváků české scény, což dokazuje i jeho vítězství v anketě Český slavík 2021. Své fanoušky nyní na facebooku pozval na připravovaný megakoncert v Edenu, který se má uskutečnit v červnu příštího roku. Zároveň však oznámil, že to bude na několik let jeho poslední vystoupení. Chce se věnovat rodině nebo je to jen reklamní trik, jak fotbalový stadion snáze vyprodat?

Marek Ztracený se vyšplhal na úplnou špičku české popové scény a získal si srdce veliké spousty fanoušků a především fanynek. Jeho hity slýcháme snad na každé radiové stanici a o jeho koncerty a vystoupení je stále obrovský zájem. Tak co tak najednou?

Zpěvák zveřejnil na svém facebooku dobrou zprávu, která však nese nádech smutku. Na červen příštího roku připravuje obrovský megakoncert, na který zve všechny své fanoušky z celé České republiky. “Poslední roky jsme jezdili po celé republice my za vámi a teď vás chceme poprosit, jestli byste mohli přijet z celé ČR vy za námi! Udělejte si tuhle sobotu, dámskou nebo pánskou jízdu (možno kombinovat), rodičovskou dovolenou či rodinný výlet nebo pozvěte partnerku či partnera do Edenu na rande. Rádi bychom vás tam měli všechny! zní pozvání na událost, která prý ale bude na několik let poslední.

“Taky byste měli vědět, že tento koncert bude na několik let naším posledním veřejným vystoupením, a nejen proto do toho dáme úplně všechno!” oznámil zpěvák. V komentářích pak ujistil vyplašené příznivce, že se nemusejí ničeho bát, že důvod vysvětlí až po koncertě, a že by byl nerad, kdyby tato skutečnost zastínila samotný koncert. Což se mu zatím příliš nedaří, podle toho, jaké titulky se v médiích v souvislosti s tím objevují.

Co má Marek v plánu dál a proč tedy plánuje na několik let přerušit koncertování? Když je momentálně na vrcholu své kariéry? To můžeme zatím jen hádat.

Hudba - další články

Doporučujeme