Partnery v životě i v hudbě. Lenny a Marpo přicházejí s romantickým singlem MY DVA

29. října 2023·Hudba·Redakce

Marpo a Lenny. (Foto: Profimedia)

Na začátku října překvapili Lenny a Marpo společným rapovým trackem Klenoty. Oblíbená zpěvačka a uznávaný rapper nyní přicházejí se stejnojmenným EP, na které lákají romantickým singlem My dva. Chytlavý track o lásce, tentokrát celý v češtině, tematicky doplňuje videoklip, který je zajímavou sondou do jejich společného života. Umělci jej pojali jako vlog, přičemž se natáčeli hlavně při cestování po USA a v každodenních situacích. „Myslím, že to pro nás byla zábavná spolupráce, která nám oběma dovolila vydat se tak trochu za hranice komfortní zóny,“ říká Lenny.

Lenny s Marpem jsou si dobře vědomi toho, že je jejich vztah často předmětem bulvárních článků a veřejnost se o něj zajímá, proto zpravidla soukromí nesdílejí. „To je rezervováno pro lidi, které milujeme a kterým důvěřujeme. S nimi se o něj také dělíme,“ říká zpěvačka. Prostřednictvím netradičního videoklipu pár ale tentokrát fanouškům ukázal autentické záběry ze společného soužití. „Chtěli jsme dát fanouškům nahlédnout alespoň pod pokličku našeho soukromí, a tak jsme to udělali prostřednictvím našeho umění – muziky,“ vysvětluje Lenny.

Novinka vychází současně s vůbec prvním společným EP, které dvojice fanouškům připravila jako dárek – proto jej záměrně vydává neočekávaně. „Nejdřív se nám zachtělo spolu jít do studia a vytvořit jeden společný song, ale kvalitních nápadů začalo vznikat víc a zanedlouho byl na stole materiál skoro na celé album,“ pokračuje Lenny a vysvětluje, jak nápad vznikl. Při společné tvorbě oba čelili hned několika výzvám: Pro mě osobně to byl rap a zpívání v češtině, pro Otu potom např. výlet do žánru EDM v písni Zamlžený Skla,“ vzpomíná Lenny.

View this post on Instagram

A post shared by Lenny (@lennyfilipova)

Co se týče produkce unikátního EP, dvojice vsadila na osvědčenou spolupráci s dlouholetým přítelem Marcusem Tranem, mixu se pro změnu ujal Angličan Clint Murphy. Grafickou kreativu a fotky dostal na starost Tony Košař.

Charismatický pár má na kontě už několik společných songů, jmenovitě Kruh či EasyVždy jsme tvrdili, že další spolupráce určitě někdy v budoucnu bude, ale že ji necháme vzniknout organicky a ne prvoplánově,objasňuje zpěvačka, proč si na společné EP fanoušci museli několik let počkat.

Hudba - další články

Doporučujeme