K vraždě se přiznal v textu písně: Policie zatkla rapera z Nevady

9. září 2023·Články·ČTK

Pětadvacetiletý raper Kenjuan McDaniel z americké Nevady se podle policie přiznal k vraždě v textu vlastní písně. Policie v Las Vegas muže zatkla 29. srpna. Výši kauce soudce stanovil na milion dolarů, tedy asi 22,8 milionu korun. Podmínkou je elektronické sledování podezřelého.

Zastřelit 32letého Randalla Wallace měl McDaniel údajně v září 2021. Policie jej z účasti na zločinu podezřívala už tehdy, jelikož popis jeho auta odpovídal popisu “neznámého bílého vozidla”, v němž prchal “muž černé pleti” z místa činu. Letos v červenci přivedla pozornost jednoho z lasvegaských detektivů zpět k McDanielovi raperova vlastní skladba a videoklip, který nahrál na YouTube.

McDaniel rapuje o tom, jak kdesi zaparkoval auto, přiblížil se po svých a narazil na dvojitý zámek na dveřích. Později říká: “Já jsem důvod, proč je mrtvej, smáli jsme se mu, když umřel…” Lasvegaská policie uvedla, že nyní vážně podezřelý raper dále popisoval podrobnosti, které nebyly nikdy zveřejněné, a pojala tak podezření, že McDaniel sám je vrahem nebo byl vraždě přítomný.

Články - další články

Doporučujeme