Jak dnes vypadá holčička z oblíbené reklamy na Kofolu? Jen málokdo by ji poznal

24. listopadu 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Kdo by neznal slavnou reklamu na Kofolu, která je již po mnoho let nedílnou součástí našich Vánoc. Rozkošná kudrnatá holčička, která už nemusí, protože už ho vidí, je jedním z hlavních důvodů, proč jsme si tuhle reklamu tolik zamilovali. Co se s onou holčičkou stalo a jak vypadá dnes? To nám prozradil slovenský web Pre Ženy.

“A když vydržíš až do večera nepapat, tak uvidíš zlaté prasátko.” “A Tati, bude mít i ty velký zahnutý zuby nahoru?” “Musíš vydržet a budou i zuby.” “Nene, já nemusím, já už ho vidím… Jéééééé.” Není třeba si hledat slova, která zazní v této každoroční vánoční reklamě. Známe je všichni nazpaměť. A kdo by si nepamatoval kudrnatou holčičku, kterou, když vidíme, dojde nám, že nastal vánoční čas?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sandra Flemrová (@_sandraflemrova)

Jenže z té už je dospělá a krásná žena, které sláva díky této reklamě štěstí rozhodně nepřinesla. Její jméno je Sandra Flemrová a dnes jí je už devatenáct let. Novináři a zájem médií však převládá stále. Všichni jí chtějí fotit a udělat rozhovor. Zájem je možná tak velký i pro to, že se vždy médiím vyhýbala a nikdy se k natočení reklamy na Kofolu nevyjádřila. Po slávě tedy očividně netouží.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sandra Flemrová (@_sandraflemrova)

V současné době studuje v Rokycanech, a ten, kdo o ní neví, ji má za obyčejnou mladou holku. K poznání totiž rozhodně není až na kudrnaté vlasy. O reklamě už pravděpodobně nechce ani slyšet a není se čemu divit. Žádné tantiémy totiž z reklamy každoročně na Vánoce nedostává.

Koktejl - další články

Doporučujeme