Žena má prsa těžší než jízdní kolo. Za plastiku utratila neuvěřitelných 2,5 milionu korun

13. prosince 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Profimedia)

Sedmačtyřicetiletá Tammy Hernandez se rozhodla investovat do plastických operací téměř 2,5 milionu korun, aby docílila co "nejdokonalejšího" vzhledu. Žena si teď užívá nadměrnou pozornost a netají se tím, že si svým tělem vydělává nemalé peníze. Informoval o tom The Sun.

Sedmačtyřicetiletá Tammy Hernandez, která pracuje jako realitní agentka a je už dvojnásobnou babičkou, dala téměř 83 000 liber (v přepočtu cca 2,5 milionu korun) za plastické operace, aby dosáhla co nejdokonalejšího vzhledu. První plastiku prsou podstoupila v devětadvaceti letech a od té doby si ji pětkrát zopakovala. To jí ale nestačilo a rozhodla se dvakrát podstoupit i úpravu zadečku.

Tammy má tak prsa těžší než jízdní kolo a sama říká, že díky objemnému hrudníku má v realitách i více klientů. “Lhala bych, kdybych vám řekla, že jsem to nečekala. Moji fanoušci mě zbožňují,” uvedla sebevědomě pro The Sun. Přesto jí vadí, že jsou nenasytní a chtěli by na sociální síti, kde dává své fotografie a videa, vidět daleko více. “Chodí mi zprávy, proč jsem si nechala udělat tak velká prsa, když je nechci ukázat,” postěžovala si, ale připustila, že nevylučuje, že tento odvážný krok někdy podstoupí.

View this post on Instagram

A post shared by Tammy Hernandez (@tammyhtherealtor)

Bohužel si svůj sen splnila, ale nepočítala s tím, že si bude muset začít nechat šít oblečení na míru. Jelikož na takové proporce, které má, v běžné konfekci velikost nenajde. Sama se pak netají tím, že si právě na oblečení a jiné věci vydělává videi či fotografiemi na platformě Only Fans. Z takto získaných peněz si Hernandez už stihla pořídit například loď, 700 páru bot a Maserati. Také dodala, že i když je už dvojnásobnou babičkou, tak jí rodina ve všem fandí. “Vždy mě ve všech mých snahách podporovali. Své děti jsem vychovala tak, aby nikoho neodsuzovaly,” doplnila pro The Sun.

Koktejl - další články

Doporučujeme