Muž byl před kinem zmlácen do krve. Na fanoušky totiž vyřvával spoilery k Avengers: Endgame

29. dubna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: imdb.com, twitter.com/readglobalNEWS

Před kinem v Hong Kongu došlo k napadení muže. Zakrvácený nešťastník však rvačku neúmyslně vyvolal sám, protože na kolemjdoucí lidi, kteří se šli podívat do kina na očekávaný snímek Avengers: Endgame, křičel, co se ve filmu stane.

Americký velkofilm na motivy komiksových příběhů od Marvelu AvengersEndgame byl nejočekávanější snímek v letošním roce. Už během prvního víkendu v kinech se mu podařilo přepsat historické tabulky v tržbách, když za první tři dny promítání z celého světa vytěžil více než 1,2 miliardy dolarů (cca 28 miliard korun). Dosavadní rekord přitom činil 640 miliónů dolarů, který patřil rovněž Avengers s podtitulem Infinity War.  

Sami režiséři Endgame dokonce napsali fanouškům otevřený dopis, ve kterém diváky, kteří film zhlédnou mezi prvními, prosí, aby neprozradili ostatním zásadní momenty a zvraty, které se v tříhodinovém snímku objeví.  

Výzvu ovšem neuposlechl divák v Hong Kongu, který na to také krutě doplatil. Před jedním z tamních kin si totiž počkal na diváky, kteří měli namířeno právě na Avengers: Endgame. Podle očitých svědků na natěšené lidi vyřvával nejen co se ve filmu stane, ale také jim prozradil jeho konec. Nepočítal ovšem s tím, že si to lidé nenechají líbit. V okamžiku se kolem něho utvořil hlouček a začali jej bít. Zraněný muž byl posléze přivolanými mediky a policisty ošetřen.   

Články - další články

Doporučujeme