Která vánoční tradice je typické pro vaše znamení? A který kámen se vám bude hodit?

23. prosince 2021·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

V tento krásný předvánoční čas se každý na svátky připravuje podle svých plánů, osobního pocitu a rodinných zvyků. Věděli jste, že i horoskop umí ovlivnit naše vánoční přípravy? Jaké věci jsou typické pro jednotlivá znamení zvěrokruhu a jak si je opravdu užít pomocí minerálů a kamenů? S tím nám poradil web Svět Minerálů.

Beran

Berani, nemusíte to v sobě držet. Ukažte všem jak moc Vánoce milujete! Nejvíce se těšíte na vánoční světýlka a blikající prskavky. A protože je Vaše znamení výbušné, zkuste minimalizovat vnitřní pyromani pomocí granátu, který pomáhá v krizových situacích.

Býk

Býci letos sní nejvíce druhů cukroví. Býci jsou velmi houževnatí a cílevědomí, a proto budou s nedostatkem příjmu, nejen cukroví, velmi bojovat. Pořiďte si kameny citrínu, které Vám pomohou dosáhnout prosperity a majetků.

Blíženci

Blíženci, ať vás ani nenapadne nakukovat pod vánoční balicí papír a zkoumat obsah dárků dřív než přijde Ježíšek!! Láká vás všechno nové a neprozkoumané, což by mohlo ranit city někomu z vašeho okolí. Udržte svou touhu na uzdě díky fluoritu, který přináší do života vyrovnanost a odbourává přebytek energie.

Raci

Raci si vždy zavzpomínají na své blízké a dopředu přemýšlejí jak usadit všechny příbuzné ke štědrovečernímu stolu. Bude o tom přemýšlet za poslechu vánočních koled a bude působit velmi zamyšleně, aby se mohl vyhnout zdobení vánočního stromečku. Aby se mohl více zapojit do vánočních příprav je zapotřebí podpořit tvořivost a rozhodování, které úžasně umí turmalín.

Lvi

Lvi milují nakupování, a proto se jim stává, že nakoupí více dárků pro sebe než pro ostatní. Ale to neznamená, že by ostatní měli málo. Můžete si být jisti, že nejvíce dárků dostanete právě od Lva, který rozdává radost po celou dobu Vánoc. Přes velkou snahu udělat každého šťastným se stává, že nemá dostatek prostoru pro duševní a materiální prostor. S tím mu pomůže smaragd, který dodává inspiraci, trpělivost a hojnost.

Panny

Panny se během vánočního času zamilují do vůně borovice a budou chtít okolo sebe pozemské světlo ze svíček. Světlo je pro Panny trpělivosti a koncentrace, kterou potřebují. Aby nedošlo k přetížení myšlenek, pořiďte si ametyst ve variantě trmolu nebo ametystové drúzy, která napomáhá vnitřní vyrovnaností.

Váhy

Váhy si letos si vyberou ten nejkrásnější vánoční balicí papír ze všech! Mají pro výběr cit a jejich nerozhodnost jim pro tento účel velmi pomáhá. Dají si na čas a nakonec vyberou nádherný vzor balicího papíru, který úžasně doplní dekoraci vánočního stromu. Aby jejich nerozhodnost netrvala příliš dlouho potřebují energii z akvamarínu, který zlepšuje sebevyjadřování a uklidňuje během nerozhodnosti.

Štíři

Štíři si jako každý rok sednou ke stolu a připraví plán s úkoly, které jsou potřeba splnit před a během Vánoc. V případě, že se Ježíšek nedostaví v určený čas, který byl předem napánován, začíná to ve Štíru vřít a bouří se vněm všechny emoce. Pro vyrování emocí pomáhá achát, který uvolňuje vnitřní napětí.

Střelci

Střelci milují sníh! Střelec je ochotný jet i několik hodin do hor, aby využil lyže či snowboard k nekonečnému zážitku na sněhu. Střelec natolik miluje dobrodružství, akci a cestování, že tím může narušit rodinný klid a ostatní znamení zvěrokruhu s ním začnou nesouhlasit. Aby se s negativním ohlasem vyrovnal, potřebuje energii ze soladitu, který úžasně chrání před konflikty.

Kozoroh

Kozoroh bude vyzván do zapojení se stavění betlému a dekorace stromečku. Sám Kozoroh není příliš slavnostní typ a bude se hodně přemlouvat. Aby eliminoval výtky a nedůvěru k velkolepé výzdobě, musí načerpat energii z křišťálu a onyxu, který zvyšuje sebekontrolu.

Vodnář

Vodnářům bude letos velká zima. Připravte se na zmrzlé nosy a nákup dalších vrstev oblečení, bez kterých Vánoce nepřežijete. Budete mít pocit, že vás zima ovlivňuje a bere vám volnost. Vnitřní útěchu přinese jaspis, který zároveň přináší stabilitu do života.

Životní styl - další články

Doporučujeme