Nevěsta roku. Holčička (5) s nemocným srdcem si chtěla vzít svého nejlepšího kamaráda

19. listopadu 2019·Životní styl·Karolína Stránská

Sliby se mají plnit nejen o Vánocích. Pětiletou holčičku čekala už čtvrtá operace srdce a jediné, co si přála, bylo vzít si svého nejlepšího kamaráda.

Maminka malé Sophie Kristy řekla serveru ABC News, že by udělala cokoliv, aby své holčičce se srdečními vadami vykouzlila úsměv na tváři.

“Začalo nám být jasné, že její srdce na tom není dobře, a věděli jsme, že bude potřebovat léčbu a případné operace. Zeptala jsem se Sophie, co by si přála dělat. Jít nakupovat? Koupit hračky? Jít do aquaparku? Ona mi řekla, že chce být princeznou a vzít si Huntera,” přiznala maminka.

Když se o tom zmínila mamince Huntera, ta okamžitě na plán kývla. “Hned jsem začala plakat. Pokud je v mé moci splnit její přání, proč bych to neudělala,” dodala Tracy.

Dva kamarádi, kteří se potkali ve školce, tak strávili odpoledne v parku se svatební fotografkou a parádně si užili svoji “svatbu”. Malá Sophie dokonce měla i minizávoj.

“Když Hunter viděl, jak šťastná Sophie je, tak si vůbec nestěžoval a sám dováděl. Myslím si, že měl radost, že vidí svou kamarádku spokojenou,” uvedla maminka Huntera.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme