Pes jako nejlepší přítel člověka. Která znamení nedají dopustit na roztomilé chlupáče?

10. října 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Lidé psi zkrátka milují, ale existují čtyři znamení, která mají k chlupatým stvořením extra blízký vztah. Psi jsou pro ně jako rodina, ne jen zvíře. Rak, Lev, Střelec a Panna jsou díky svým charakterovým rysům považována za milovníky hafanů.

RAK

Raci jsou hodně empatické znamení, kteří mají hluboký soucit a smysl pro porozumění. Díky tomu jsou z nich skvělí pečovatelé a jejich láskyplná a milující povaha se skvěle hodí s loajalitou a upřímnou láskou, kterou svému páníčkovi chovají psi. Pouto mezi Raky a psi jsou založené na citovém propojení a vzájemné důvěře. Tito lidé velmi vnímají potřeby svého čtyřnohého kamaráda a na základě toho si spolu vytvoří krásný vztah.

LEV

Lvi jsou láskyplné a energické znamení, které svou vitalitou a chutí do života přitahuji psy stejně jako oni přitahují je. Vytvoří si spolu postupně velmi silné pouto a udělají z nich nerozlučnou dvojici. Lvi jsou přirození vůdci, za kterými psi půjdou zcela automaticky. Ale jejich vztah není založen na tyranii, ale naopak na vzájemném respektu a obdivu. Lidé narození v tomto znamení jsou na své chlupáče velmi hrdí a zahrnují je velkou láskou.

STŘELEC

I Střelci chovají ke psům velkou lásku. Mají v sobě zvědavost a touhu, což je skvělá propojení právě se psy. Střelci rádi a často vyráží do přírody a jejich chlupáči jim dělají společnost. Společně zažívají věci, které si budou pamatovat do konce života. Jejich vzájemné pouto je o sdílení podobných okamžiků a o tom ocenit krásu světa. Nikdy se spolu nenudí a zábavu, adrenalin a vzrušení si umí naplno užít.

PANNA

Panny se o své mazlíčky starají s láskou a odpovědnou péčí. Jsou to rození vychovatelé, kteří tak hafany dovedou skvěle vycvičit  a jsou hrdí na to, že mu dovedou poskytnout láskyplné a organizované prostředí. Mezi Pannou a psi je vzájemné pouto plné oddanosti a spolehlivosti. Psi dávají tomuto znamení pocit bezpečí a emocionální podpory, Panny jim zase na oplátku domov plný lásky a pozornosti.

Životní styl - další články

Doporučujeme