Tato znamení zvěrokruhu neustále opakují své chyby. Myslíte si, že patříte mezi ně?

20. dubna 2022·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Můžete si dokolečka opakovat, že do stejné řeky nevstoupíš a přesto do ní neustále šlapete? Tak to nejspíš patříte právě k těmto znamením, která jsou podle hvězd ta, která nejčastěji opakují své chyby. Jsou zkrátka neponaučitelní. A to víc, než obecně lidé bývají. Která to tedy jsou? na to nám odpoví Horoskopy/Blesk.

Blíženci

Blíženci dělají spoustu chyb, až by člověk řekl, že se z nic musí konečně poučit. Nepoučí. Budou je dělat stále dokola. Je to u nich způsobeno tím, že ne příliš neohlížejí na minulost. Ihned ji hodí za hlavu a jdou dál, namísto aby se poučili a směr své cesty stočili tak, aby se to už neopakovalo.

Panny

Jsou na tom podobně jako Blíženci. Nepoučí se a jdou bezhlavě dál. U nich je to však nejspíš zapříčiněno tím, že si o sobě myslí, že jsou neomylné. Proto nehledí na to, co už udělaly špatně a udělají to klidně znova. Výsledek je však pořád stejný.

Býci

Býci sice umí přijímat zpětnou vazbu od okolí a tím si uvědomí svou chybu. Mají pak silné výčitky a lítost. Ta jim však vydrží jen do doby, než dostanou další příležitost udělat chybu a ihned po této příležitosti skočí. Jsou nepoučitelní.

Raci

Raci si jsou často vědomi svých ztrát, málokdy si ale uvědomí, že nastaly v důsledku jejich chyb. Na to, co pokazili v minulosti, neberou zřetel. Nepoučí se tedy ani po tom, co zažijí několik neúspěchů za sebou.

Životní styl - další články

Doporučujeme