Jágr stále mlží, jestli nastoupí na šampionátu!

25. dubna 2015·Zprávy·Luboš Procházka

Jaromír Jágr ještě svou účast na mistrovství světa v Praze definitivně nepotvrdil. Po svém vystoupení v generálce v duelu Euro Hockey Tour proti Finsku v Brně a zveřejnění širší osmadvacetičlenné nominace útočník Floridy uvedl, že je potřeba v jeho případě ještě počkat i na další vývoj v prvním kole play off NHL.

“Ještě by se mělo počkat na hráče, nikdy nevíš, co se stane. U Růči (Martina Ručinského) nikdo neví, jestli bude moct. Jestli přijedou hráči z NHL, někteří mají problém se smlouvou. Ještě se neví, kdo vypadne. Já osobně nemám žádný pocit, už nedávám na pocity,” uvedl Jágr a nevnesl do svého startu týden před prvním duelem MS se Švédskem jasno.

Třiačtyřicetiletý olympijský vítěz z Nagana a dvojnásobný mistr světa po svém středečním večerním návratu z Floridy v Brně oblékl dres národního týmu poprvé od loňského mistrovství světa v Minsku.

Tam po porážce se Švédskem v duelu o třetí místo mluvil o konci reprezentační kariéry, ale nyní zájem kouče Vladimíra Růžičky o start na šampionátu vyslyšel.

Zprávy - další články

Doporučujeme