16letá dívka zavolala na svého otce policii. Její důvod strážníky překvapil

25. ledna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

16letá dívka z amerického Ohia zavolala na svého otce policii kvůli tomu, že jí sebral její mobilní telefon. Přivolaná hlídka se však přiklonila na otcovu stranu. Policie diskuzi s otcem a dcerou zaznamenala na kameru.

Dcera strážníkům vysvětlila, že jí její otec sebral majetek v hodnotě 800 dolarů, což je v přepočtu 18 tisíc korun. “Můj otec mi sebral majetek, což je telefon za 800 dolarů, který mu nepatří. On ho nekoupil,” uvedla 16letá dívka přivolaným strážníkům důvod, proč je zavolala.

Otec Anthony Robertson spolu se svou dcerou, která bydlí převážně u své babičky, čekali na hlídku společně venku před domem. “Chci svůj telefon!” řekla policistům naštvaná dívka. “Vzal jsem jí ten telefon, protože je mladistvá. Nechci, aby jej měla. Nemůžu ho zkontrolovat, protože je zamčený, tak jsem jí ho odebral,” vysvětlil strážníkům svůj důvod otec dívky.

Chci svůj majetek a nechci tu žít!” vyjekla na hlídku 16letá dívka. U policistů se však zastání nedočkala, protože usoudili, že pravda je na straně jejího otce. “Hádej co? Všechno, co je tvé, patří tvé matce a tvému otci. Vlastnit telefon není právo,” odpověděl jeden ze strážníků netrpělivé dívce. “Je to výsada,” doplnil jej otec.

Policisté se případem odmítli zabývat. Při té příležitosti ale dívku upozornili, že volat na linku 911 se má jen v akutních případech, což tento rozhodně nebyl.

Články - další články

Doporučujeme