VIDEO: Dodnes se lidé baví na můj účet! Ondřej z Taxíku se vrací k momentu, který jej “proslavil”

19. března 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: reprofoto (YouTube.com)

Soutěžící Ondra z televizní show České televize Taxík se neblaze proslavil, když nedokázal odpovědět na jednoduché otázky. Pro server expres.cz se nyní vyjádřil, že jej zmohla tréma. Kvůli svému vystoupení, kterým pobavil skoro celý národ, se stal introvertem.

Dodnes mě lidé poznávají na ulici a baví se na můj účet,” uvedl Ondřej pro expres.cz. Někdejší soutěžící v současné době učí na Vysoké škole ekonomické v Praze, což některé lidi na internetu při sledování jeho vystoupení zarazilo.

Jít do Taxíku byla moje vlastní blbost a chyba. Tam jsem teprve pochopil, jaký jsem povahou trémista a nervák,” vysvětlil Ondřej, jenž odmítl, že by šlo o připravenou show. “Ty chvíle, kdy jsem si zapnul po zveřejnění dílu Facebook, telefon, e-mail nebo jen šel po ulici, jsou nezapomenutelné. Když mě všichni jen uráželi a vysmívali se mi. Nikomu bych to nepřál,“ vzpomněl si neblaze proslulý soutěžící.

Ondřej v Taxíku například nemohl přijít na překlep ve větě “Sandro Botticelli je autorem obrazu Zrození Venouše”. Ze soutěžícího po použití nápovědy, bohužel pro něj, vypadlo Primavera, což moderátor Aleš Háma neustál a musel na moment vystoupit z vozu. Když měl posléze Ondřej odpovědět na to, jaký olympijský sport má přívlastek moderní, bylo jasné, že je konec. Nervózní muž totiž řekl šerm, což bylo samozřejmě špatně. “A ven! Já mám jenom jedny nervy,” reagoval Háma na špatnou odpověď.

Učitel přiznal, že mu televizní show změnila život. “Býval jsem otevřenější a společenštější. Teď už jsem více introvert a držím se v ústraní, prozradil Ondřej, jenž se věnuje převážně podpoře podnikání.

Články - další články

Doporučujeme