5 let po smrti manžela randí. Heidi Janků věří, že ještě pozná velkou lásku

17. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Heidi Janků (Foto: Instagram Heidi Janků – se souhlasem Heidi)

Už je to pět let, co zpěvačka Heidi Janků ztratila svého milovaného manžela Ivo Pavlíka, se kterým byla přes 30 let. I když od té doby neměla na jiné muže ani pomyšlení, Heidi by se už opět s někým ráda seznámila. Přestože na svého zesnulého muže nikdy nezapomene, chce prožít další velkou lásku. Zpěvačka to prozradila Blesku.

Když 12. srpna roku 2017 přišla Heidi Janků o svou životní lásku, myslela si, že už se nikdy s nikým neseznámí . Nedokázala si představit, že by na ní nějaký muž třeba jen sáhl. “12. srpna bude pro mě navždy jeden z nejsmutnějších dnů v mém životě. Manžel mi moc chybí,” netají se Heidi.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Janků (@heidijanku)

Už je to tak, že dokážu jít s chlapem na rande, na skleničku, nebo se jen tak pobavit. To jsem dlouho nedokázala, neměla jsem na jiné chlapy pomyšlení, natož si představit, že by na mě sáhl,” přiznala Blesku zpěvačka. Nyní, 5 let po této nešťastné události, začíná opět randit a nechce zůstat sama. Vždyť i Bůh řekl, že “Není dobré býti člověku samotnému” a stvořil Adamovi Evu.

“Jsem ráda, že dostávám nabídky a pozvání na rande, a když mám čas, i jdu, ale zatím ta pomyslná jiskra nepřeskočila. Věřím, že i na mě ještě čeká opravdová láska,” nepřestává doufat. Heidi navíc vypadá famózně přes to, že v listopadu oslaví 60. narozeniny. Takový věk by jí jistě nikdo nehádal. “Určitě to jsou geny, a hlavně pozitivní pohled na svět,” tvrdí zpěvačka.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme