Čerstvě vdaná Debbi se pochlubila prvním novomanželským políbením z tajné svatby

16. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Svatba Debbi a Tomáš (Zdroj foto: Instagram Debbi – se souhlasem debbi)

Původně se mělo sice jednat o tajnou svatbu, nicméně sociální sítě nikdy nespí. A tak se zpěvačka s ohnivě rudými vlasy Debbi pochlubila na instagramu několika fotkami ze své sobotní svatby. Vzala si snoubence Tomáše a vypadala jako romantická princezna.

To je tak, když chcete mít tajnou svatbu, ale pozvete si slavné hosty, kterým slovo “tajná” tak nějak unikne. A tak se stalo, že tajná sobotní svatba nevěsty Debbi a ženicha Tomáše se objevila na facebooku zpěvačky Marty Jandové. Ta byla jedním z hostů.

View this post on Instagram

A post shared by Debbi (@debbiofficial)

Zrzavé zpěvačce tak už nic nebránilo v tom, pochlubit se nějakou tou fotkou ze svatby na svém instagramu. A vybrala zrovna tu, kde si dávají u oltáře své první manželské políbení. Fanoušci tak mohli vidět, jak to Debbi ve svatebních šatech slušelo.

A přitom šaty nebyly vůbec podle jejích prvotních představ.“Měla jsem nějakou představu, asi jako každá nevěsta, která jde do nějakýho salonu, a vybrala jsem úplně jinak,” prozradila nedávno Blesku. Stejně tak se nechala slyšet Kateřinou Pechovou v Hitrádiu, že první novomanželský tanec bude na skladbu zesnulého Davida Stypky Farmářům. Takže to, že se bude teď někdy vdávat, úplným tajemstvím nebylo. Vždyť k zásnubám došlo letos v lednu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme