A máme tu další pokračování z výměny úderů Dáda vs. Felix. Slováček je prý patologický lhář

10. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Dáda Patrasová a Felix SLováček. (Foto: ČTK)

Ostrým výměnám skrze média rozhodně není konec. Dáda Patrasová a Felix Slováček v útocích pokračují dál. Po tom, co muzikant nařkl svou manželku z alkoholismu, ho označila za lháře. S informací přišel deník Blesk.

Zhruba před měsícem mluvila Dáda Patrasová o plánovaném hudebním projektu se svým manželem, kde by měla figurovat celá rodina. Felix Slováček však tuto informaci vyvrátil.Je to chiméra. Dokud se nezačne léčit z pití, nemá cenu s ní cokoliv řešit,“„ řekl muzikant Blesku a dodal, že Dádě z nadměrného pití hrozí demence.

Tato slova si však Patrasová nenechala líbit a rozhodla se celou záležitost objasnit. Svého manžela označila za patologického lháře. Dále tvrdí, že manželovo obvinění není z jeho hlavy a potvrdila, že Felix k ní denně dochází a fungují spolu jako manželé.

„Je mi úplně jedno, co kdo říká, my fungujeme jako rodina a žádné řeči nás nerozdělí. Rozhodně není pravda, že by mě manžel s dětmi odřízli. Všichni se společně stýkáme. A na křtu CD Aničky jsem nebyla z důvodu, že jsem hlídala vnuka. Ale pozvaná jsem byla, dodala herečka. Problém je v tom, že sama zpěvačka Anička Slováčková veřejně řekla, že svou matku na křest nepozvala.


Celebrity - další články

Doporučujeme