Anička Slováčková pokřtila s otcem Felixem a bratrem své první sólové album. Patrasová na akci chyběla

16. srpna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková (Foto: ČTK)

Herečka a zpěvačka Anna Julie Slováčková konečně mohla pokřtít své první sólové album - Aura, na kterém pracovala od loňského roku. To vyšlo na začátku února. Za kmotry si vybrala otce, známého hudebníka Felixe Slováčka, bratra Felixe ml. a producenta Igora Chlebovského.

Autorkou alba je z větší části samotná Anička Slováčková. Koncert se konal na terase Smíchov. Po dlouhém čekání covidu jsme oslavili tu roční práci společně s našimi nejbližšími a hlavně s fanoušky, po kterých se mi tak stýskalo,” uvedla pro deník Blesk zpěvačka.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Můžeme dokázat všechno, když se toho budeme držet a budeme na tom tvrdě makat. Jsem teď tak nakopnutá pozitivní energií vůči svojí práci, u který jsem přes rok měla strach, že ji ztrácím a to, co jsem si budovala, přijde vniveč. Včera to byl křest první debutový desky, zítra bude další krok k tomu, si splnit svůj sen,” naspala na Instagram Anička a zveřejnila video z koncertu, které je nabité pozitivními emocemi od začátku do konce.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Patrasová na křtu nebyla

Bohužel maminka, Dagmar Patrasová, na koncertě své dcery nebyla. Většina fanoušků si myslí, že na křest nepřišla kvůli svému manželovi Felixovi, opak byl ale pravdou. Podle slov Aničky, se její maminka akce nezúčastnila, protože hlídala jejího synovce Rafaela. Bratr Felix, otec chlapce, byl totiž jedním z kmotrů sólového alba. Jsem na svoji dceru nesmírně pyšná a je mi hrozně líto, že jsem tam nebyla,” uvedla Patrasová deníku Blesk a také dodala, že ji mrzí, že jí dcera osobně neřekla, jaký křest byl.

Celebrity - další články

Doporučujeme