A teď budu mluvit já! Jaromír Soukup se vyjádřil k rozchodu s Agátou Hanychovou

6. září 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová, Jaromír Soukup, Rozárie Soukupová (Foto: Instagram Agáty Hanychové – se souhlasem Agáty)

Od soboty žije Česká republika rozchodem Agáty Hanychová a Jaromíra Soukupa. Modelka odloučení oznámila na sociální síti, nyní se k němu vyjádřila i samotný mediální magnát. Vybral si k tomu svůj pořadu VIP svět.

Mediální magnát se k informací ohledně svého vztahu nikdy moc nevyjadřoval. K rozchodu s Hanychovou se vyjádřil až o dva dny později. Všichni netrpělivě čekali, co k němu řekne. On k tomu využil svůj pořad VIP svět, přesněji jeho závěr. Jestli jsem vám dnes přišel, že jsem trochu ztrhanej, tak trochu jsem…

To bylo všechno, co Soukup v pondělí řekl. O den později ale už byl sdílnější. Agáta oznámila rozchod, takže už s Agátou netvoříme pár. S údivem jsem sledoval, kolik nenávisti vůči mně je. Různých pisálků a zaručených zpráv o tom, jak tady zkrachujeme a jak jsem byl Agátě nevěrný. Přijde mi to už přes čáru,“ řekl v úterní epizodě pořadu.

Médii také proběhla zpráva, že matce své nejmladší dcerky Rozárky byl nevěrný se svou bývalou přítelkyní Terezou Mátlovou. Neviděl jsem ji rok a půl. Nevím, co to má znamenat. Někdo si to vymyslel, aby mi ublížil a samozřejmě také Agátě. To mě štve,“ pokračoval a své ex se omluvil za humbuk, který okolo ní teď je. Bylo vidět, že Soukup je koncem vztahu zdrchaný a že není ve své kůži.  V pořadu působil unaveně, smutně a podrážděně.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme