Agáta už není Jaromíra Soukupa. Nepatříme k sobě, napsala na sociální sítě

3. září 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová, Jaromír Soukup. (Foto: Profimedia)

Agáta se vyjádřila ke spekulacím, že už s Jaromírem netvoří pár. Na svém instagramu napsala, že se jejich cesty rozešly. Modelka a televizní magnát všechny překvapili, když před rokem a půl oznámili, že jsou spolu. Nikdo to nečekal a stále se čekalo, že se jedná o nějaký žert. Ten to očividně nebyl, protože z jejich vztahu vzešla dcerka Rozárie.

Když přišla sexy Agáta do pořadu Jaromíra Soukupa na TV Barrandov jako host, mohl na ní televizní magnát oči nechat. Jiskřilo to mezi nimi už během rozhovoru, alenikdo by tehdy jistě nečekal, že se dají skutečně dohromady. Jako pár plnili titulky bulvárních médií a zasypávali své sledující zamilovanými fotkami nejen z dovolených.

Netrvalo dlouho a hrdličky oznámily, že čekají miminko. Ihned se rozjela další salva hlavních bulvárních zpráv o miminku Jaromíra Soukupa. Malá Rozárie Soukupová se narodila na začátku dubna tohoto roku. Dnes je ale této nečekané lásce konec, po roce a půl.

Agáta napsala na svém instagramu vyjádření. “Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to,” začala svou zpověď modelka a pokračovala: “Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří,” přiznala. Naplnilo se tedy to, co veřejnost cítila od začátku jejich vztahu.

“To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období,” požádala všechny. Na závěr poděkovala Jaromírovi za rok a půl krásného vztahu a ujistila ho, že vždy bude součástí jejího života.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme