Adéla Gondíková a Jiří Langmajer se vzali! Na obřadu nechyběli slavní hosté

6. července 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Herec Jiří Langmajer a moderátorka Adéla Gondíková. (Foto: ČTK)

Slavná dvojice Adéla Gondíková (45) a Jiří Langmajer (53) po osmi letech vztahu vstoupili do manželství. Obřadu v Kostelci u Křížků se zúčastnila řada slavných osobností. Dvojice je pověstná tím, že své soukromí si dobře hlídá a nejinak tomu bylo i v případě jejich svatby.

Slavný pár tvořený moderátorkou Adélou Gondíkovou a hercem Jiřím Langmajerem vstoupil v sobotu do svazku manželského. Obřad se konal ve sportovním areálu v Kostelci u Křížků a kromě novomanželů se ho účastnilo asi tři sta hostů. Mezi nimi například Dalibor Gondík, Richard Genzer, Martin Dejdar, Jiří Strach, Sagvan Tofi nebo Pavel Vítek.

Ještě na filmovém festivalu v Karlových Varech přitom dvojice o blížící se svatbě velmi mlžila. Po svatbě se totiž odehraje koncert skupiny J.A.R. s názvem Kouba se žení. Kouba je přitom jméno Langmajerovy postavy z filmu Copak je to za vojáka, veřejnost i média to proto brzy pojala za náznak blížící se svatby. Partneři však zarytě tvrdili, že jde jen o koncert.

Adéla Gondíková : Vybráno ?❤…..#svatebnisaty #svatba #saty #nevesta#svatebnifoto #svatebniden #fashioncz #svatebnisalon #adinastyle #wedding

Zveřejnil(a) Svatební Centrum Adina dne Středa 3. července 2019

Celebrity - další články

Doporučujeme