Agáta Hanychová a Jaromír Soukup v posteli: Na velikosti záleží! Čím větší břicho, tím lepší

6. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová, Jaromír Soukup. (Foto: Profimedia)

Těhotná Agáta Hanychová se sice několik dní potýkala s nepříjemným zápalem plic, kdy se prý nemohla ani hýbat. Nyní to však vypadá, že už jí je mnohem lépe. S radostí a ochotou odpovídala na svém instagramovém profilu, který je její obživou, na dotazy svých sledujících. A díky tomu jsme se dozvěděli, jak to mají se Soukupem v posteli.

Když si Agáta vyrazila na hory na snowboard, aby si pročistila hlavu, zřejmě netušila, co jí pobyt na čerstvém vzduchu způsobí. Přivezla si totiž nepříjemný zápal plic. S tím ležela několik dní doma a stěžovala si, že je jí tak zle, že se nemůže ani hýbat.

Naštěstí má doma svého prince, který se o ni láskyplně a pečlivě staral. Jaromír Soukup dokonce vždy po práci spěchal domů, aby jí uvařil. Svou velkou lásku jí vyznal nedávno prostřednictvím svého instagramu, kdy k Agátině fotce napsal: “Krásnější a krásnější. Kouzelnější a kouzelnější. Moje. Agáta,” rozplýval se tehdy.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Vypadá to, že se nastávající mamince Agátě se od vysilující nemoci už ulevilo. Jak je jejím zvykem, opět komunikuje se svými sledujícími na instagramu. Dala jim prostor, aby se jí ptali na nejrůznější otázky a zvlášť ji potěšila jedna, která nám prozradila pikantnosti z jejich milostného života. “Jak prožíváte sex v těhotenství s Jaromírem?” zněl nejzajímavější dotaz. “No to je aspoň nějaký dotaz. Skvěle. Já myslím, že čím větší břicho, tím je to lepší, svěřila se Agáta s úsměvem.

Celebrity - další články

Doporučujeme