Amber Heard a další problémy u soudu. Zmlátila svoji ex, zasahovala u ní policie

19. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Amber Heard. (Zdroj: Profimedia)

Další den soudního jednání mezi exmanžely Amber Heard a Johnnym Deppem nabídl velmi pikantní jednání. Amber musela odpovídat na velmi nepříjemné otázky od Deppovy právničky Camille Vasques. Ta si rozhodně nebrala servítky a herečky se třeba ptala na to, jak to bylo s údajným napadením fotografky Tasyii van Ree, se kterou Amber v minulosti chodila. Informaci přinesl web The Independent.

Nové důkazy proti herečce Amber Heard v soudním procesu s Johnny Deppem rozhodně nevyznívají v její prospěch. Hercova právnička Camille Vasquez na ni vytáhla dřívější obvinění za napadení. Amber měla v roce 2009 napadnout svou tehdejší přítelkyni, fotografku Tasyu van Ree. Ten den měla mít herečka návštěvu v podobě kolegy Jamese Franca. Na něj navíc Depp velmi žárlil a byl přesvědčený, že ho s ním Amber podvádí.

Johnny Depp není jediný váš partner, kterého jste napadla,“ uhodila Vasquez na Heard. Ta ale obvinění odmítá. „Nikdy jsem žádného svého partnera nenapadla. Nikdy jsem nenapadla pana Deppa ani jinou osobu, s níž jsem měla romantický vztah,“ tvrdila herečka. V tomhle ale herečka lže. Dva policisté měli být svědky toho, jak Heard svou ex přítelkyni praštila do paže a přitom ji strhla náhrdelník. Následně byla zatčena. Obvinění bylo ale nakonec staženo.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Variety (@variety)

Do karet jí ale nehraje ani skutečnost z videozáznamu. Na něm je vidět, jak do jejího apartmánu v Los Angeles přichází herec James Franco. Přivine se k ní a položí jí hlavu na rameno. „Věděla jste, že pan Depp byl 22. května 2016 mimo město, že?“ ptala se Vasquez. Jeho příchod se navíc uskutečnil jen den poté, co herečka v  bytě vyměnila zámky.

Byl to můj přítel a bydlel hned vedle. Potřebovala jsem podporu a uvítala jsem tolik přátelství, kolik jsem jen mohla dostat,“ vysvětlovala Amber, které by se možná pomalu měla loučit se svou postavou Merou v Aquamovi. Podle neoficiálních informací serveru Variety by herečka měla mít ve finální verzi Aquaman and the Lost Kingdom celkem asi 10 minut na plátně. Společnost Warner Bros se totiž bojí negativní pozornosti, kterou na sebe Amber přináší. Zároveň ji ale nechtějí vyškrtnout úplně.

Celebrity - další články

Doporučujeme