Hroutí se jí kariéra i celý život? Petice pro přeobsazení Amber Heard má miliony podpisů

17. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Amber Heard. (Zdroj: Profimedia)

Herečka Amber Heard zatím nemá moc fanoušků, kteří by jí v aktuálním soudním procesu fandili. Soudní tahanice se odrážejí i na její kariéře. Petice, aby ji vyškrtli z dvojky Aquamana, má už přes 4 miliony podpisů. Informaci přinesl deník The Sun.

Herečka Amber Heard asi není průběhem soudních tahanic se svým ex Johnny Deppem moc nadšená. Petice za její přeobsazení ve filmu Aquaman 2 už posbírala více než 4 miliony podpisů. Cílová meta je kousek, je to totiž 4,5 milionů podpisů. Fanouškům herce se nelíbí, že ho studio Warner Bros. odstranilo z filmu Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství.

Totéž požadují u Amber, tedy aby byla přeobsazena z role královny Mery. Na internetové stránce Change.org vznikla petice, která chce, aby roli získala herečka Emilia Clarke. Ta si s Jasonem Momoem zahrála už v seriálu Hra o trůny. Depp žaluje Amber Heard o 50 milionů dolarů za to, že ho pomlouvala v roce 2018 v The Washington Post. Heard podala protižalobu na Deppova právníka ve výši 100 milionů dolarů za pomluvu, kterou ji označil za „lhářku“. Spory nabírají na síle a jen ukazují, jak moc byl jejich vztah toxický.

Ze stran celého světa je soudnímu procesu věnováno spoustu času. Dokonce je přenášen online. Těžko ale říct, jak soud nakonec dopadne. Podle právničky Mitry Ahouraian, která údajně sleduje každou minutu, nevyhraje totiž ani jedna strana.

Celebrity - další články

Doporučujeme