Andrea Verešová bere situaci s nadhledem: Na videu si sama ze sebe udělala legraci

5. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Foto: Instagram / andreaveresovaofficial

Modelka Andrea Verešová (40) zažila velmi perné svátky. Jak jsme vás již informovali. Na Štědrý den se na internetu objevilo video, které ji a manžela Daniela Volopicha mělo poškodit. Případ momentálně řeší policie. Modelka teď ale ukázala, že humbuk okolo uniklého erotického videa bere s nadhledem. Sdílela video, kde tančí u stromečku a na konci flákne sebou o zem. Informoval o tom server eXtra.cz.

Nejdříve Verešová vypsala odměnu padesát tisíc eur za dopadení pachatele. Výzvu ale po pár dnech stáhla, ale případ prošetřuje nadále Policie ČR. “Na žádost policie nemůžeme poskytnout žádné další informace. Díky za pochopení,” napsal pro eXtra.cz právník Deniel Volopich.

Fanoušci apelují na dvojici, ať se k videu přizná, že není na tom nic špatného. Verešová si ale nadále stojí za tím, že se jedná o podvrh. “Policie nám zakázala podávat jakékoli informace. Rozebírání a rozpitvávání by mohlo ohrozit vyšetřování. Děkuji za pochopení,” popsala modelka pro eXtra.cz.

Následně fanouškům dokázala, že situaci bere s nadhledem. “A teď se spolu podíváme zpátky do minulosti na to, jak jsem slavila Vánoce v roce 2017 a hodila jsem přitom držku, ale za tu srandu to stálo. Věřím, že se opět pobavíte,” napsala k příspěvku na Instagramu Verešová.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial)

Modelka tak lidem představila svou lidskou tvář a ukázala, že když jde o srandu, tak rozhodně není proti ní.

Celebrity - další články

Doporučujeme