Archie ve školce pěstuje zeleninu a stará se o včely. Děti ho mezi sebe přijaly, netuší, že je z královské rodiny

8. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Meghan Markle a princ Harry (Foto: ČTK)

Syn Meghan Markle a prince Harryho Archie nastoupil v USA do školky, která učí „emoční gramotnosti“ a péči o životní prostředí, včetně pěstování a sklízení zeleniny. Děti prý královského potomka mezi sebe dobře přijaly, ale jeho rodinu možná čeká stěhování. Informaci uvedl Daily Star.

Meghan byla spatřena, jak svého syna vozí do školky se zeleným batohem a krabičkou na svačinu, která má vesmírný motiv. U školky byl viděn i Harry. „Harry Archieho často vysazuje a vyzvedává a vypadá jako dobrý táta. Všichni rodiče se k Harrymu a Meghan chovali uvolněně a nedělali povyk. A pro ostatní děti je Archie jen jedním z nich. Nevědí, že jeho rodiče jsou z královské rodiny, a nejspíš by jim to bylo jedno. Ledaže by Meghan byla Disneyho princezna,“ prozradil jeden z rodičů webu Daily Star.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Za výběrem školky se odráží fakt, že Harry velmi dbá na životní prostředí a Meghanina vášeň pro péči a soucit. Všechny tyto věci instituce naplňuje – má malé třídy, klade důraz na ekologii a její součástí jsou zahrady s ovocnými stromy, motýly, včelami i kolibříky. Žáci se k přírodě mohou přiblížit i tím, že pěstují ovoce a zeleninu.

Školka také nabízí možnost výuky španělštiny, tance, hudby i divadla. Nicméně je otázkou, jak dlouho si Archie ve školce pobude. Harry s Meghan prý chtějí své sídlo v Montecitu prodat. A to je oblast v Santa Barbaře známa tím, že jsou v ní rozhlehlá soukromá sídla slavných celebrit. „Přemýšlejí o tom, že svůj dům prodají. Nebude však na trhu kvůli tomu, kým jsou. Ukážou ho jen lidem, kteří mají potvrzené finanční prostředky a jsou vážnými zájemci,“ prozradil zdroj.

Celebrity - další články

Doporučujeme