ATLETIKA: Po zlatém závodě se Hejnová odměnila pivem

27. srpna 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Čerstvá dvojnásobná mistryně světa v běhu na 400 metrů překážek Zuzana Hejnová byla po včerejším závodě pořádně unavená. A to ji ještě čekal náročný mediální kolotoč.

Na oslavu dala jen jedno pivo a šla spát.  V Pekingu navíc špatně spala a celý dnešní den plnila povinnosti, zvládla rozhovory, focení. Ale sezona pro ni nekončí, hned příští týden ji totiž čeká finále Diamantové ligy v Curychu, kterou vede a má velkou šanci podruhé vyhrát.

“Včera se mi chtělo strašně spát, tak jsem šla. Ale v noci jsem se hrozně budila a navíc vstávala brzo, asi v devět, přitom jindy jsem spávala do jedenácti,” řekla den po svém triumfu s medailí na krku. Tu má svého vítězství pořád u sebe, každý ji chce vidět, plno lidí se chce vyfotit.

Svůj zlatý závod si pustila až dnes odpoledne. “Protože nám na hotelu nejde internet,” vysvětlila. Ještě několikrát si záznam pustí, aby vyhodnotila výkony soupeřek, ale i ten svůj. “Podívám se pořádně i na sebe, ale ony tam chyby moc nebyly,” pousmála se.

Od svého triumfu přijala mnoho gratulací, že na všechny zdaleka nedokázala odpovědět. “Musím si na to najít tak hodinu až dvě čas, večer jsem odpověděla jen nejbližším,” upozornila. Už se také těší, až si po sezoně odpočine. Nejlépe opět u cestování. “Ještě úplně nevíme, ale myslím, že to letos Asie nebude,” dodala s úsměvem.

Celebrity - další články

Doporučujeme