AUDIO: Poslechněte si novinku Karla Gotta, který v září přijde k Pokondrům

10. září 2014·Celebrity·Luboš Procházka

Karel Gott dotočil nové album S pomocí přátel. Na trh se dostane sice až příští týden, už teď ale Mistr poslal do světa jednu z písní. Jmenuje si Chci tě a vy si ji po rozkliknutí odkazu můžete poslechnout.

“O písničky na album jsem požádal naše zpívající autory, tedy potažmo mé kolegy. Napsali je přímo pro mě, tak jak mě vidí nebo by chtěli slyšet,” prozradil Gott. Na hudebně pestré nahrávce se 14 písněmi se podíleli například Michal David (Pátý den), Petr a Pavel ORM (Obraz žen), Petr Chmela (Láska, to je déšť), Boris Urbánek (Kluk s velkou vášní) nebo právě Vašo Patejdl.

Album přináší i nečekaná umělecká spojení, když píseň pro Gotta napsali Michal Malátný z kapely Chinaski (Pondělí), Radek Banga z Gipsy.cz (Tak pojď se mnou), Petr Bende (Dál jedu si svou), Martin Chodúr (Právě vchází), Viktor Dyk (Místa, která znáš) nebo Ondřej Brzobohatý (Testament). 

Nejen o nové desce ale také o nadcházejím turné promluví Karel Gott v rozhovoru s Těžkým Pokondrem na Frekvenci 1. Pánové se společně setkají ve studiu v druhé polovině září. Podrobnosti brzy uslyšíte ve vysílání nebo se je dozvíte na našem webu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme