Beverly Hills 90210 po 25 letech: Brenda bývala na place nesnesitelná, dnes trpí rakovinou prsu

12. října 2015·Celebrity·Redakce

Seriál Beverly Hills 90210 slavil svého času nejen v Česku obrovskou popularitu. Letos je tomu 25 let od chvíle, kdy se objevil na obrazovkách. Proto jsme pro vás připravili seriál o jeho hereckých hvězdách.

Brenda  (herečka Shannen Dohertyová, dnes 44 let)

Po čtvrté sezóně seriál opustila a odjela do Londýna na rok studovat dramatické herectví. V letech 1998-2001 hrála v seriálu Čarodějky, ale i ten předčasně opustila, údajně vinou konfliktů se štábem a hereckou kolegyní Alyssou Milano. V roce 2006 produkovala a hrála ve vlastní reality show.

V roce 2008 se na obrazovkách objevilo pokračování seriálu Beverly Hills 90210 a ona si zahrála svou starou roli, za každý díl údajně inkasovala 50 tisíc dolarů. O dva roky později účinkovala v taneční soutěži “Dancing with the Stars”, ale vypadla hned v prvním kole. Před rokem s herečkou Holly Marie Combsovou vytvořila reality show, ve které cestovaly po Spojených státech. 

V soukromém životě to nebyla zrovna slušňačka jako seriálová Brenda. V roce 2001 musela za řízení v opilosti vykonávat dobročinné práce. Několikrát se také svlékla pro časopis Playboy. V roce 2011 se potřetí vdala. V březnu letošního roku herečce diagnostikovali rakovinu prsu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme