Beverly Hills 90210 po 25 letech: Co dnes dělá Brandon Walsh?

11. října 2015·Celebrity·Redakce

Seriál Beverly Hills 90210 slavil svého času nejen v Česku obrovskou popularitu. A letos je tomu 25 let od chvíle, kdy se objevil na obrazovkách. Proto jsme pro vás připravili seriál o jeho hereckých hvězdách.

Brandon Walsh (herec Jason Priestley, nyní 46 let)

Už po pár dílech seriálu se v roli správného slušňáka Brandona stal idolem dívčích srdcí doslova po celém světě. To mu ale uškodilo v herecké kariéře, protož byl už natolik zaškatulkovaný, že se ve filmu nijak výrazně neprosadil. Občas měl nějakou menší roli, ale většinou obrážel další televizní seriály.

Naposledy hrál v krimiseriálu Haven, který se vysílal před rokem. V posledních letech také režíroval, ve filmu “Goodnight for Justice” z roku 2011 pod jeho vedením hrál mimojiné kolega ze seriálu Beverly Hills Luke Perry, který tam představoval Dylana. Zkoušel také závodit v autech a dokonce vlastnil závodní tým.

Rodák z kanadského Vancouveru má od roku 2007 americké občanství.  Je podruhé ženatý, s kostymérkou Naomi má dvě děti. Loni vydal svou autobiografii. Vtipné je, že stejně jako v seriálu má i ve skutečném životě dvojče – sestru Justine. Ta je rovněž herečkou, zahrála si například v seriálu Melrose Place.

Celebrity - další články

Doporučujeme