Bočanová o zajíčky nestojí. Má už zájem jen o pořádné chlapy

28. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Mahulena Bočanová. (Foto: se souhlasem TV Prima)

Herečka Mahulena Bočanová (54) v pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradila, jak to má aktuálně s muži. Rozhodně už nechce žádné zajíčky! Raději by pořádného chlapa, který je manuálně zručný a má to v hlavě srovnané.

Už nehledám ideálního chlapa. Už jsem došla k tomu, že to nejde. Ideální by se dal tak uplácat ze dvou tří mužů,” uvedla Bočanová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Dodala, že potřebuje chlapa pro život. Je krásný, když se srdce rozbuší a v břiše se zatočí motýli, ale mě víc potěší, když opraví lustr. Chtěla bych chlapíka nad 55. Já ty mladý nechci. Jeden byl mladý a už se to se mnou veze. Ať mi napíšou do divadla, heslo: vržeme koleny,” popsala herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Honza Dědek 7 pádů (@honzadedek7padu)

V minulosti přitom chodila s o dost mladším zajíčkem, tanečníkem Jonesem Santosem Santanou (23).To už je dávno, asi 10 let, chodila jsem s klukem, který byl hodně mladej. Vůbec by mě nenapadlo, že spolu budeme chodit, protože byl tak strašně mladej a hezkej. Byli jsme spolu tři roky. Problém byl třeba v tom, že já mám velký dům a velmi otevřené prostory, kde se všechno rozléhá. Tam je slyšet i když vám vržou kolena, což sexy není, když chodíte s někým, komu je 25 let,” vtipkovala o svém věku Bočanová v pořadu.

Před rokem se rozešla s brněnským podnikatelem Petrem Hanákem. “Připadal mi jako moje druhé dítě, ztřeštěné a roztomilé. Takhle já žít nemůžu,” dodala. Bočanová má tak za sebou už dvě nevydařená manželství. Z druhého má s podnikatelem Viktorem Mrázem (45) dceru Márinku, která trpí lehčí formou autismu.

Celebrity - další články

Doporučujeme