Brangelina se opět sešli u soudu. Kdo koho zažaloval tentokrát?

22. února 2022·Celebrity·Redakce

Brad Pitt, vinice (Foto zdroj: Profimedia)

Od té doby, co se hvězdný pár Brad Pitt a Angelina Jolie rozešli, neustále se navzájem tahají po soudech. Tentokrát Angelinu zažaloval Brad za to, že bez jeho vědomí prodala svoji část jeho milované vinice ve Francii, kterou si spolu pořídili ještě, když byli spolu. Podle Page Six Brad tvrdí, že se dohodli, že přesně k tomuto nesmí dojít.

Tento slavný bývalý manželský pár si nedá pokoj a neustále na sebe podávají žaloby. Jednou je to obvinění Brada z domácího násilí a požívání alkoholu před dětmi, teď se jedná o prodej jejich rodinného podniku a společné vinice Chateau Miraval v Provence. Angelina prý prodala bez Bradova vědomí svou půlku ruskému oligarchovi Jurij Sheflerovi.

Podle deníku Page Six herec tvrdí, že se spolu jasně dohodli na tom, že ani jeden neprodá svůj podíl na zámku, kde se v roce 2014 i vzali, bez souhlasu druhé strany. A přesně toho se jeho bývalá žena dopustila. On sám projevil zájem, že by její půlku odkoupil, jelikož podle informací přestala do Miravalu dávat peníze na rozdíl od Brada, který zde nechává vyrábět růžové víno a celkem slušně mu jeho prodej vydělává.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Miraval (@miraval)

Jenže se ukázalo, že herečka svou polovinu již v roce 2021 v tichosti prodala. “Miraval koupila s Pittem jako rodinný podnik a jako místo, o kterém věřila, že zde spolu zestárnou. Po rozvodu však už nehodlá držet vlastnickou pozici v podniku založeném na prodeji alkoholu, vzhledem ke svým osobním námitkám,” vysvětlila Jolie u soudu.

V žalobě se mimo jiné píše, že Jolie prodala svůj podíl s vědomím a záměrem, že se Shefler a jeho přidružené společnosti budou snažit ovládnout obchod, kterému se Pitt dlouhá léta věnoval, čímž dojde k podkopání Pittovy investice do Miravalu“. Tento spor bude jistě ještě velmi zajímavý.

Celebrity - další články

Doporučujeme