Britney, kde máš prstýnek? Problémová zpěvačka si vyšla ven bez snubáku i bez manžela

16. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Sam Asghar a Britney Spears. (Zdroj: ČTK)

Není to tak dávno, co se po hysterickém skandálu v restauraci, Britney Spears a její manžel Sam Asghari dušovali, že je mezi nimi všechno v pořádku. Jenže už 14 dní chodí zpěvačka ven bez manžela i bez prstýnku. Tak co se mezi nimi děje? Informaci uvedl web Blesk.cz.

Na první pohled to vypadá, že je zpěvačka neustále vysmátá a veselá. Na jejích tanečních videí se neustále usmívá a raduje se. Nutno ale dodat, že její videa jsou předtočená a realita až tak úsměvná není. Na fotkách od paparazii vypadá jinak; strhaně a unaveně.

Na konci března odletěla sama na dovolenou. Bez prstýnku i bez manžela. Místo svého partnera si k tělu tiskla velkého plyšového medvěda. V autě e tvářila jako smrt, ale když do soukromého tryskáče nastoupila společně se svým dlouholetým asistentem Cadem Hudsonem zase se neustále usmívala.

Britney Spears (Zdroj: Profimedia)

Do Los Angeles se Britney vrátila 6. dubna a opět si k tělu tiskla jen plyšového medvěda. Ale jiného, než při cestě na dovolenou. Manžela ani prstýnek s sebou ale neměla. Těžko říct, co se mezi Samem a Britney děje, ale nutno dodat, že chování zpěvačky je velmi podezřelé a zvláštní.

Celebrity - další články

Doporučujeme