Britney Spears slaví 41. narozeniny. Náročný rok jí zpříjemnila svatba, s manželem se těšili na miminko

2. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Britney Spears. (Foto: ČTK)

Zpěvačka Britney Spears má za sebou opět hodně divoký rok. Vdala se za přítele Sama Asghariho, se kterým prý i čekala miminko. O to ale bohužel přišla. Těsně před svými narozeninami, které oslaví 2. prosince, se dokonce na pár hodin ztratila z instagramu a nevěděli o ní ani její nejbližší. Jaký to byl rok pro Britney? Odpovídá web PageSix.

Svou kariéru začala Britney Spears velmi brzy. Jako malá hrála v reklamách, chodila na konkurzy a svůj první kontrakt podepsala už v roce 1997, kdy připravovala své první album. Po hitech jako Baby One More Time nebo Oops…!… I Did It Again se její kariéra rozjela naplno a ona se zařadila mezi nejúspěšnější teenagery všech dob. Na svém kontě má několik ocenění.

Všechno bylo ideální až do roku 2001, kdy vydala třetí album, za které ale schytala kritiku. Místo bestselleru se stala propadákem, a nevylepšila to ani filmem Crossroads, za který obdržela nepopulární Zlatou malinu. Po svém boku měla vždy mnoho mužů. Chodila s Justinem Timberlakem, ale jejich vztah ztroskotal na její nevěře.

View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Za sebou má i několik svateb. Ta první byla s Jasonem Allenem Alexanderem, kterého si vzala v Las Vegas. Manželství bylo ale po 55 hodinách anulováno. Poté se jejím manželem stal tanečník Kevin Federline, se kterým má dva syny  – Seana Prestona a Jaydena Jamese. Dva měsíce po narození druhého syna ovšem Britney požádala o rozvod. Děti byly nakonec předány do péče manžela, protože zpěvačka se léčila ze závislosti.

Psychický stav zpěvačky se zhoršoval, později mohla děti navštěvovat už jen jednou týdně a ještě s doprovodem. Britney byla zbavena svéprávnosti, jejím opatrovníkem se stal její otec Jamie Spears, který o tuto funkci přišel až po dlouhých třinácti letech. Do té doby mohl rozhodovat o každém kroku své dcery, která nesměla otěhotnět či mít svatbu. A samozřejmě i disponoval s jejím majetkem a penězi.

Nyní je ale šťastná po boku modela Sama Asghariho, kterého si v červnu letošního roku vzala za manžela. Veselka se konala 28. června a dorazily na ní takové hvězdy jako Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore či Donatella Versace. Překvapivě ale chyběli její synové a její rodina. I když se Britney zklidnila, stále ráda provokuje. Nejčastěji odvážnými fotkami a tanečními videi.

A nad tím občas fanoušci kroutí hlavou. „Vede nyní tento účet 14letý? Co se děje??? Může jí někdo prosím vzít její telefon. Je mi líto, že ji vidím takhle,“ stojí v komentářích. Jiní diskutující se zase ptali, proč nezasáhl její manžel Sam Asghari. „Manžel by neměl dovolit tyto její příspěvky… není manžel!!! Hanba za něj. Měl by ji chránit a starat se o ni,“ píše se v příspěvku.

View this post on Instagram

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Právě se svým manželem čekala vytoužené miminko, o které ale nakonec přišli. „S nejhlubším zármutkem musíme oznámit, že jsme ztratili naše zázračné miminko na začátku těhotenství. Pro každého rodiče je to zničující období. Možná jsme s oznámením měli počkat, dokud nebudeme dále, ale byli jsme příliš nadšení, že se můžeme podělit o dobré zprávy. Naše láska k sobě je naší silou. Budeme se i nadále snažit rozšiřovat naši krásnou rodinu,“ napsala.

Celebrity - další články

Doporučujeme