Konec na Nově? Iveta Vítová zažívá složité období

26. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Iveta Lutovská Vítová (Foto: Profimedia)

Po třech letech mateřské se synem Matýskem by se měla Iveta Vítová vrátit na obrazovky Novy. Jenže to vypadá, že velký návrat se nakonec konat nebude. Moderátorka Televizních novin totiž zažívá krušné období.

Jsou to tři roky, co Iveta Vítová odešla na mateřskou a ta se jí nyní chýlí ke konci. Kdyby šlo vše podle plánu, vrátí se na Novu a opět začne moderovat. Situaci však zkomplikoval rozchod s manželem Jaroslavem, s nímž má zmíněného syna Matýska a také dceru Anetu. Podle informací žijí manželé již dva roky odděleně, ale zatím se nedokázali dohodnout na rozvodu, proto musí rozhodnout soud.

Moderátorka se svěřila Blesku, že ji čeká schůzka s Novou: „V červenci mi končí tříletá mateřská a čeká mě schůzka s Novou. V této chvíli je kvůli dětem nemožné, abych se do práce vrátila. A tak jsou dvě možnosti, buď mi mateřskou o rok prodlouží, nebo v televizi skončím, což si nedokáži představit.“ Iveta by se do televize ráda vrátila, ale se dvěma malými dětmi to zatím nejde.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený IVETA VÍTOVÁ LUTOVSKÁ (@iveta_lutovska_vitova)

Sympatická blondýna ze showbyznysu úplně nezmizela, příležitostně se živí moderováním, modelingem a sociálními sítěmi. Sama ale přiznala, že jistota v podobě měsíční výplaty ji chybí. „Ráda bych byla zpět v práci a měla jistotu, že mi každý měsíc přijde výplata,“ dodala Vítová. Ta se nyní aktivně věnuje hlavně dětem a vypadá to, že se to ještě nějakou dobu nezmění. „Anetka chodí do školy, Matýsek do školky a někdo je musí vozit a vyzvedávat. Do toho další povinnosti, které musím zvládat sama, protože jsem bez partnera,“ uzavřela téma.

Celebrity - další články

Doporučujeme