Britney, zase zlobíš? Zpěvačka ztropila scénu, stydí se za ni i její manžel

16. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Sam Asghar a Britney Spears. (Zdroj: ČTK)

V pátek 13. ledna si hosté v Joey v Woodland Hills chtěli zajít na klidnou večeři. To bylo ale zřejmě jen zbožné přání. Do tohoto podniku dorazila i Britney Spears s manželem a o zábavu bylo postaráno. Informaci uvedl web TMZ.

Pro hosty restaurace Joey to bylo obrovské překvapení, když do podniku dorazila zpěvačka Britney Spears. Asi nikoho tak nepřekvapilo, že hosté si ji začali fotit a natáčet. To se ale Brit vůbec nelíbilo a zřejmě utrpěla nervový záchvat. Podle webu TMZ křičela a říkala bláboly nerozpoznatelnou řečí a obličej si schovávala za lístek.

Podle svědků toto chování nevydržel ani její manžel Sam Asghari a podnik opustil. Po pár minutách se zvedla i Brit a restauraci opustila i se svým bodyguardem. Ten se ale za chvilku vrátil a zaplatil účet. Následně Britney začala na instagram přidávat nesmyslné příspěvky, ale to už jsou věci, které nikoho nepřekvapí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený TMZ (@tmz_tv)

Podobný incident jako se stal v restauraci, se ale nestal poprvé. V roce 2008 byla poprvé hospitalizovaná na psychiatrické klinice. Britney tehdy byla po šedesáti hodinách přikurtovaná na nemocniční lůžko. Předtím bloudila svým vozem po Los Angeles, během jízda zapíjela nejrůznější prášky Red Bullem a něco podivně mumlala. Snad teda příběh z restaurace nenapovídá tomu, že by se historie měla opakovat.

Celebrity - další články

Doporučujeme