Byla vůbec vdaná?! Na povrch se dostala šokující fakta o svatbě Jennifer Aniston

19. února 2018·Celebrity·Redakce

Jennifer Aniston a Justin Theroux. Foto: Shuttestock

Americká herečka Jennifer Aniston (49) je na prahu padesátky opět sama. Seriálová Rachel a její partner Justin Theroux (46) ohlásili odloučení. Jejich láska je prý po sedmi letech vztahu a třech letech manželství v troskách. Proč se ovšem mluví o odloučení a ne o rozvodu? Podle amerického bulvárního webu TMZ na rozvod totiž ani dojít nemusí!

Rozchod, odloučení, rozvod? K tomu třetímu podle TMZ.com ani nejspíš nedojde, a to z toho důvodu, že Aniston a Theroux možná nikdy nebyli manželé, ačkoli měli všichni za to, že tajná svatba proběhla v roce 2015.

Novináři bulvárního webu si dali tu práci, že na úřadě zkontrolovali všechny záznamy o svatbách v Los Angeles zpětně až do roku 2010. Jména slavného páru ovšem ani na jednom seznamu nefigurují. A to se měli brát v luxusní čtvrti L.A. Bel Air.

Oddací list sice ještě mohl pár dostat v jiném kalifornském okrese, ovšem jak web TMZ.cz uvádí s odvoláním na blízké herečky, je možné, že svatba nebyla platná.

Nahrával byl tomu i fakt, že právnické kapacity, které v L. A. novináři kontaktovali, uvedly, že je Aniston ani Theroux zatím neoslovili.

Celebrity - další články

Doporučujeme