Anička Slováčková se adopce nebojí. Jednou bych k vlastním dětem ráda nějaké adoptovala, sdělila

24. července 2022·Celebrity·Redakce

Anna Julie Slováčková. (Foto: Profimedia)

O tom, že má srdce na správném místě opět přesvědčila fanoušky zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková. Pro deník Blesk se svěřila, že by jednou svou vlastní rodinu určitě chtěla, a dokonce by jí nevadilo si nějaké dítě adoptovat.

Zpěvačka má toho za sebou už hodně. Vyhrála boj nad rakovinou prsu, prožila si také velmi emocionální období, kdy situace mezi jejími rodiči Dádou Patrasovou a Felixem Slováčkem byla nestabilní. A doteď vztah s jedním z nich není úplně růžový.

Teď se deníku Blesk svěřila, že až jednou bude mít vedle sebe toho pravého, tak určitě s ním bude chtít založit rodinu a nebrání se ani adopci. Dokážu si představit, že bych měla děti i adoptované, když by to z nějakého důvodu nešlo. Nebo bych i ráda k vlastním dětem nějaké adoptovala, protože těch dětí, které rodinu nemají, běhá po světě miliardy,” uvedla Slováčková.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Aktuálně je ale herečka bez partnera. V posledních letech jsem se ale přesvědčila o tom, že láska existuje, ať už k sobě samotné, anebo k ostatním,” doplnila a věří, že jednou se ten pravý určitě objeví.

Celebrity - další články

Doporučujeme