Cameron Diaz (47) se raduje z prvního dítěte! Holčička dostala zvláštní jméno

5. ledna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Americká herečka Cameron Diaz (47) odkládala založení rodiny opravdu dlouho. Nakonec se ale rozhodla stát maminkou i ona a s příchodem nového roku se se svými fanoušky podělila o krásnou novinu! S manželem Benjim Maddenem (40) přivítali na světě zdravou holčičku.

S blížící se padesátkou se už mnozí fanoušci připravili na fakt, že krásná herečka Cameron Diaz své geny žádným dětem nepředá. Nakonec se tak ale přece jen stalo. S manželem Benjim Maddenem se jim na přelomu roku narodila zdravá holčička. Dívenka dostala jméno Raddix.

“Šťastný Nový rok přejí Maddenvi! Jsme moc rádi a vděční, že můžeme novou dekádu začít oznámením, že se nám narodila dcera Raddix Madden,” napsala Diaz na svůj Instagram. Mezi některými bulvárními médii se spekuluje o tom, že dceru nechala odnosit náhradní matkou. Žádná taková informace však zatím oficiálně potvrzena nebyla.

“Okamžitě si získala naše srdce a doplnila naši rodinu. I když máme obrovskou radost, cítíme silnou potřebu chránit její soukromí. Nebudeme proto sdílet žádné fotky ani sdělovat žádné detaily, kromě toho, že je naprosto úžasná,” pokračuje prohlášení. “Naše rodina vám všem přeje šťastný nový rok a šťastnou novou dekádu,” vzkázala herečka nakonec fanouškům.

Manželská dvojice se seznámila v roce 2014. Diaz tehdy pozvala k sobě domů na večeři kamarádku Nicole Richie (38) a jejího manžela Joela Maddena (40). Ten se hostitelky zeptal, jestli může přivést i svého bratra a ona souhlasila. Na večeři přeskočila jiskra, věci se daly rychle do pohybu a po pouhých sedmi měsících přišla svatba. V roce 2018 se pak herečka stáhla z veřejného života, aby se mohla věnovat rodině.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Celebrity - další články

Doporučujeme