Čeká Agáta Jaromíra Soukupa miminko? Jejich okolí ví prý víc než oni

15. září 2022·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová, Jaromír Soukup. (Foto: Profimedia)

Redakce eXtra.cz přišla se zajímavou zprávou. Oblíbený pár, o kterém se od počátku jejich vztahu neustále mluví, možná čeká miminko. Redakci eXtra.cz to nezávisle na sobě potvrdily dva zdroje. Na otázku, zda tomu tak je, reagoval Jaromír neurčitě.

Když se český showbyznys dozvěděl, že spolu Agáta Hanychová a Jaromír Soukup tvoří pár, všechny to překvapilo, některé i šokovalo a z těchto dvou hrdliček se téměř přes noc stala jedna z nejsledovanějších dvojic. A že vidět skutečně jsou. Randí spolu sice teprve tři měsíce, ale už stihli rozjet podnikání v podobě společného pořadu a podle Blesku si Agáta Jaromíra nastěhovala k sobě domů.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Podle informací eXtra.cz však měli ve vztahu udělat ještě další krok, a to pořádný. Dva na sobě nezávislé zdroje prozradily, že pár čeká miminko. “Jarda se už chlubí kamarádům, že jeho Agáta je těhotná. Je to hrozně čerstvá zpráva, nicméně jsou z toho oba šťastní,” cituje redakce zdroje z Agátina a Jaromírova nejužšího okolí.

Po kontaktování samotného Jaromíra dostala redakce neurčitou a spíše vyhýbavou odpověď. No, to máte lepší informace než já,” reagoval mediální magnát. Buď je to tedy holý nesmysl, nebo s touto čerstvou informací dvojice zatím nechce jít na veřejnost. Dřív nebo později pravda vyjde najevo, nicméně je vidět, že po četných nezdařených Agátiných vztazích se zatím Jaromír jeví jako “ten pravý”.

Celebrity - další články

Doporučujeme