Čeká kapelu Mandrage comeback? Víťa Starý na muziku rozhodně nezanevřel, tvrdí kamarád

25. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Vít Starý. (Foto: Profimedia)

Skupina Mandrage je už sice minulostí, to ale neznamená, že by se hudby její členové úplně vzdali. Frontman Vít Starý nedávno oslavil 34. narozeniny a podle přátel, kteří se svěřili serveru eXtra.cz, chystá comeback.

Mandrage ukončili svoji činnost v roce 2020. V té době byli kluci na vrcholu popularity. Jejich songy jako Františkovy lázně, Šrouby a matice či Hledá se žena hrály v rádiích denně. Bohužel frontman Vít Starý na tom v té době nebyl vůbec dobře, odmlčel se nejen veřejnosti ale i klukům z kapely. Bylo dokonce zrušeno i očekávané turné.

Poté se o zpěvákovi nesly napříč médii spekulace. Měly ho postihnout zdravotní problémy, které souvisely s dlouhodobým užíváním drog a měl podstoupit i částečnou amputaci nohy. Kamarádka poté serveru eXtra.cz sdělila, že je Víťa v pořádku, nohu má celou a dál skládá muziku a maluje. Měl jen takzvanou Charlottovu osteoporózu, proto ty berle, musel nosit na míru udělanou ortézu. Teď už to má ale zahojené.”

Zpěvák se zase věnuje hudbě

Teď podle redakce čeká Starého velký comeback. Mandrage se sice rozpadli, ale Víťa na muziku rozhodně nezanevřel. Neustále skládá muziku, jen je na to sám. Před časem si koupil basovou kytaru,” uvedl blízký kamarád. Deník Blesk pak sdělil, že mu společnost teď dělá jistá slečna. Podle nejmenovaného zdroje se měl zpěvák pohybovat společně s dívkou ruku v ruce. Tak to vypadá, že se na něj konečně usmálo štěstí.

Celebrity - další články

Doporučujeme