Charlotte Štiková se změnila k nepoznání: Fanoušci ji přirovnávají k mladé Cindy Crawford

4. února 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock; Instagram / charlotte_stikova

Od doby, kdy je rodina Štikových mediálně známá, vypadala nejmladší Charlotte (24) jako věrná kopie své matky Moniky Binias (48). Tomu už je teď ale konec. Obrovské rty, prodloužené řasy a umělou blond vyměnila hvězda reality show Štiky za mnohem přirozenější vzhled. 

Když se ještě nedávno řeklo Charlotte Štiková, všichni si v hlavě představili podobný obrázek. Tomu většinou nechyběly obrovské rty a bujná blond kštice. Ze své podoby s matkou ale začala být mladá žena unavená, a tak již před časem oznámila, že se pustila do velkých změn.

“Obarvení bylo jen začátek. Lidé se do mě hodně navážejí ohledně mé váhy. Rozhodla jsem se tedy pro obří vzhledovou proměnu. Je to součást mého velkého projektu. Bude to skutečně obří změna,”  uvedla v létě Charlotte pro server expres.cz.

“Netýká se to jen plastických operací. Potřebuji také hodně shodit, protože jsem měla různé jo-jo efekty z dřívějška. Musím extrémně zhubnout. Budu vše dokumentovat a fotografie zveřejním,” popsala tenkrát.

Po několika měsících už je jasné, že se jí to skutečně povedlo. Na sociální sítě pravidelně přidává snímky, které dokumentují jak změnu v líčení, tak i velmi znatelný úbytek na váze.

A fanoušci si nový směr nemohou vynachválit. Jste úžasná, takový kus cesty a je z toho taková krása. Vše zlé je pro něco dobré že?!” pěla na televizní osobnost chválu jedna z fanynek u nedávno zveřejněné fotografie. Myslela jsem, že je to Cindy Crawford za mlada,” chválila další.

Celebrity - další články

Doporučujeme